Vi er hos A/S Magnus Holm en lille flok enthusiastiske fiberbetonspecialister, hvor vi alle bidrager til at skabe unikke løsninger. Vi kæler for hver eneste detalje, så elementerne fremstår knivskarpe, med lækre overflader og velkonstruerede millimeterpræcise løsninger.

Vi har en historik og et erfaringsgrundlag der strækker sig helt tilbage til 1972 – og vi bærer i respekt stifteren Magnus Holms navn, der er dansk fiberbetons "grand old man".

I 2017 gennemførte vi et generations- og ejerskifte, så A/S Magnus Holm blev en del af CONFAC-koncernen. I den forbindelse har vi gennemført CONFAC's unikke koncept og ejerstruktur, hvor samtlige medarbejdere også er blevet medejere.

Vi tror fuldt og fast på at denne partnerskabsmodel med stolte og ansvarsbevidste mennesker, som gode ambassadører for virksomheden, skaber de bedste resultater, den bedste arbejdsplads og de bedste kunderelationer.

Vi er medlem af GRCA

GRCA's formål er at sikre, at medlemsvirksomhederne:

  • udveksler viden og erfaring vedrørende GRC / GFRC
  • promoverer GRC / GFRC og fremmer medlemmernes interesser
  • deltager i etablering af kodeks for praksis og nationale standarder, der dækker produktion og ydeevne
  • deltager i internationale konferencer – et forum til diskussion og formidling af GRC / GFRC-viden om materialer, produkter og anvendelser

Download certifikat